bootstrap template
 Help Jij ?

Via deze weg doe ik een oproep om een nieuw huis te vinden voor MO.
Mo is een schat van een hond die veel liefde kan geven. 

Ik zoek een nieuw huis voor Mo! Mo is een geweldige 3 jarige dame die liefde en rust zoekt. Mo houdt niet zo van katten en is dol aandacht. Als je Mo ontmoet dan kijkt ze in eerste instantie de kat uit de boom ;-) en is ze een beetje bang. Mo heeft ook al wat meegemaakt in haar leven. Heb je haar vertrouwen dan gaat ze voor je door het vuur. Mo luistert goed en zoekt een baasje die haar duidelijkheid geeft. Daar kan ze prima mee leven. Mo gebruikt medicijnen omdat haar bijnieren niet zo goed meer werken. Met deze medicijnen kan ze echter net zo oud worden als andere honden. Mo is intelligent en wil graag iets voor je doen. Ze heeft EG en EG gevorderden en breitersport en breitersport gevorderden gedaan en kent haar commando's. 

Mo kan mee in de auto en ook alleen thuisblijven. Ze is gesteriliseerd is zindelijk en kan loslopen. Borstelen vind ze lekker en nagels knippen laat ze ook toe.

Waarom ik haar zelf niet in huis neem? Dit komt omdat ze niet met onze katten overweg kan. Anders was ze nooit meer weggegaan. ;-(

Dus zoek ik nu een nieuwe plek voor Mo waar ze gelukkig kan worden. Wie weet iemand licht hem of haar dan a.u.b. in. Ken je zo niemand, wil je dan deze pagina delen via onderstaande media? Alvast super bedankt. Wil je me contacten dan graag via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op. 

Geef Mo een huis en deel deze pagina !