Home Persoon Manager Zanger Ondernemer
Voordat ik bij het Deltion College werkte heb ik 7 jaar als zelfstandige de kost verdiend. Ondernemen is leuk en houdt je scherp vind ik. Gelukkig wordt dat door het Deltion ook zo gezien en dat maakt dat ik naast mijn werk nog tijd besteedt aan mijn eigen "kindje" de WebApp.

De WebApp van WebAsApp.
Apps op mobiele devices zijn uiteraard geweldig maar zou het niet mooier zijn als je op ieder device je App kan laten werken zonder al die kosten. Een App voor IOS, Android en Windows maken vind ik overbodig. Dat moet anders kunnen!

En dat hebben we, mijn broer en ik, dan ook gedaan. We hebben een WebApp ontwikkeld. Dit is een website die zich gedraagt als een soort App op een mobiel devices of smartfoon. Ja, je hebt een internet verbinding nodig maar het werkt dan ook op alle devices. ;-)


Hoe het werkt?
Je stelt nu je eigen App samen uit modules. En de informatie in de module houdt je zelf up-to-date omdat we hier een content systeem voor ontwikkeld hebben. Makkelijk, flexibel, snel en zelf kunnen doen zijn wel de kernwoorden voor onze App. Qua kosten ook simpel, éénmalig 199 euro en daarna 25 euro per maand. Breng je een klant aan die een App afneemt dan krijg je 1 maand gratis. Opzeggen is ook makkelijk. Dit kan iederen maand want we geloven in ons product. 

Voordelen
Bijkomende voordelen zijn dat je geen kosten hebt voor Stores waar je je App moet aanbieden. Je doet dit namelijk via je eigen website of wij hosten de App voor je. Je past je App zelf aan binnen een paar seconden. Doe dat maar eens via de Apple of Google store? Je hoeft je klanten niet te verwijzen naar een store maar gewoon naar je eigen website. Hoe cool is dat ? Er zijn echter veel eer voordelen van een App op/via je eigen website. Te veel om zo maar even op te schrijven. Vind je het interessant mail me dan of bel me op (nul zes 21 20 52 67) en ik geef met plezier een demo.

Het is echt een geweldig product al zeg ik het zelf. ;-)