Home Persoon Manager Zanger Ondernemer
In 1999 bij het Deltion College te Zwolle komen werken. Wat een schitterende baan en wat een mooie werkgever. Er is altijd ontwikkeling en er zijn altijd veranderingen. Vaak wordt er aan mij gevraagd of het niet saai is in het onderwijs. Ik kan je echter vertellen dat het qua ICT in vergelijking met het bedrijfsleven veel dynamischer is. Duizenden computers en honderden programma's, serverruimtes vol met stampende hardware en de druk van meer dan 20000 klanten. Schitterend! 

Sinds 2010 manager van de informatisering en automatisering afdeling. Precies wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Grote lijnen en toekomst bepalen. ICT bekostiging laten dalen en de dienstverlening verhogen. De klant centraal en wij ontzorgen de student, collega, ouders etc met al hun ICT problemen. De student hoeft maar 1 ding te doen. Slagen!

Ik word gedreven door te zoeken naar wat de klant nu eigenlijk precies wil en wat ik daarin kan betekenen. Ben dol op uitdagingen als ik daar dan ook weer de waardering voor terugkrijg als het wordt opgelost. Kan slecht tegen mensen die alles maar "for granted" nemen en opmerkingen als daar ben je toch voor. ;-)

Ik heb mijn eigen management modellen waarin meerwaarde, vertrouwen en verbinding drie essientiele begrippen zijn om te kunnen bestaan als afdeling of ondernemer. Ik sta altijd open om mijn visie hierop verder toe te lichten.Met hartelijke groet.