Home Persoon Manager Zanger Ondernemer
Ik ben geboren op 26 september 1967 te Diepenheim. Zoon van Jan Vos en Magriet Vos-Disselhof. Als zes ponder kwam ik op deze wereld met een vrolijke blik op het leven. Gezelligheid, mensen om mij heen, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerlijkheid vind ik een belangrijke waarde en hard werken kan echt geen kwaad. ;-) Betekent niet dat er geen tijd mag zijn voor ontspanning.

Na heel wat jaren studie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een innovator ben en goed in het grote geheel. Visionair op mijn vakgebied. De puntjes op de i zetten is niet mijn sterkste kant. Ik ben sinds geruime tijd manager I&A zo als we dat zo mooi noemen maar meer hierover bij het tabblad Manager waar ik één en ander over mijn werk vertel.

Sinds 2003 getrouwd met Marieke van Ginkel. Nooit gedacht dat ik zou trouwen maar het is er toch van gekomen en tot op de dag van vandaag beslist geen spijt. In de ups en downs van het leven zijn we alleen maar dichter bij elkaar gekomen.

Op de homepagina staan een aantal woorden die voor mij een betekenis hebben. Hobby en Blues zijn daar voorbeelden van waarover meer op de pagina Zanger. En niet te vergeten Bluesharpist. Een geweldig instrument met een schitterend geluid.

Ik ben er in 1994 mee begonnen en in 2000 mee gestopt. Sinds 2013 echter weer mee begonnen. Ondernemen. Een geweldige bezigheid waarin je veel mensen ontmoet en meerwaarde kunt creëren. Samen met mijn broer Jan Pieter Vos ontwikkelen we website's en maken we WebApps voor mobiele apparaten. Hier lees je meer over op de pagina Ondernemer

Met hartelijke groet.